Over ons

Het bestuur van de Nederlandse eHealth Stichting bestaat uit:

Prof. dr. Lisette van Gemert-Pijnen is hoogleraar persuasieve gezondheidstechnologie bij het Centre for eHealth and Wellbeing Research van de Universiteit Twente. Haar onderzoek richt zich op het ontwerp, de implementatie en evaluatie van technologie met als doel kwaliteit van zorg en gezondheid te verbeteren.  De drie belangrijkste subthema’s in haar onderzoek zijn user-centered design, persuasieve technologie en business modelling (implementatie).

Dr. Nienke Beerlage-de Jong is post-doc onderzoeker bij het Centre for eHealth and Wellbeing Research van de Universiteit Twente. Haar onderzoeksinteresse gaat uit naar persuasieve technologie, participatief ontwerpen (participatory design), gamification en beslissingsondersteuning, met name op het gebied van infectiepreventie en antimicrobiële ondersteuning.

Dr. Floor Sieverink is post-doc onderzoeker bij het Centre for eHealth and Wellbeing Research van de Universiteit Twente. Haar onderzoek richt zich op de ontwikkeling van technologie (virtual reality en sensorsystemen) ter ondersteuning van veilig werken in en rondom de OK. Daarnaast houdt zij zich bezig met de ontwikkeling, evaluatie (mixed-methods) en implementatie van o.a. patiëntenportalen (personal health records).

Heeft u vragen? U kunt ons bereiken via info@nehs.nl

KvK-nummer: 53630491